Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  04 mei 2012

30 en 31 mei 2007
1 juni 2007
2 en 3 juni 2007
4 en 5 juni 2007
6 en 7 juni 2007
8 en 9 juni 2007
10 en 11 juni 2007
12 en 13 juni 2007
14 juni 2007
15 en 16 juni 2007

 

Onze reis naar Noa

 

1 juni 2007-planning wijzigt

Vandaag zijn wij “even” wezen winkelen in een winkelcentrum (shopping centre The Pavilion) om zodoende een deel van de ochtend en middag door te komen. Na terugkomst geprobeerd de website bij te werken, maar enkele keren viel de verbinding spontaan uit (zodat jullie dit nu later lezen…).

Aan het eind van de middag hadden wij een ontmoeting met de maatschappelijke werkster (Mathilda) die in Durban onze matching heeft begeleid en ons zal begeleiden tot ons vertrek uit Durban. Op dat moment bleek dat er nog een echtpaar uit Finland bij ons in de accommodatie zit die hun zoon zullen gaan ontmoeten. Wij zullen onze dochter Noa maandag 4 juni om 09.30 uur in onze armen sluiten. De overdracht zal plaatsvinden in ons guesthouse `Beethoven`. Toen Mathilda met ons de verdere planning voor de komende dagen doornam, kregen wij de schrik van ons leven… Wij moeten niet in Pretoria naar de rechtbank, maar in Durban (op woensdag om 14.oo uur). Wij zullen dus een aantal dagen langer in Durban moeten blijven, maar dit is geen straf. Zoals het er nu uitziet vliegen wij vrijdag 8 juni terug naar Johannesburg (en vervolgens per auto naar Pretoria). Gelukkig houdt dit in dat wij niet direct de dag na de overdracht van Noa al in het vliegtuig moeten zitten (met alle stress van dien) en dat wij alle tijd hebben om het kindertehuis, waar Noa op dit moment verblijft, te bezoeken en voldoende tijd hebben om vragen te stellen aan haar verzorgster.

Wij gaan zondag a.s. samen met het Finse echtpaar met hun dochter een tour doen naar een wildreservaat en het Phezulu park (met een show over de Zulu~cultuur). Nog even wat ontspanning voor de grote dag…….

 

2 juni 2007—relaxdag

Een lekkere relaxdag gehad vandaag: emails beantwoorden, boeken lezen en wat bijslapen (wat waren wij daar aan toe zeg!!). Halverwege de middag kwam Marcel er achter dat bij het guesthouse een apenkolonie leeft.

 

 

 

 

 

 

Marcel was eerst nog bang een Bokito tegen te komen, maar dit bleek mee te vallen. Voor de wilde dieren hoeven we dus morgen niet op safari….

 

 

 

terug