Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  26 mei 2012

Onze reis naar Bruce

 
     
3 en 4 mei 2012
5 en 6 mei 2012
7 mei 2012
8 mei 2012
9 mei 2012
10 mei 2012
11 mei 2012
12 en 13 mei 2012
14 mei 2012
15 mei 2012
16 mei 2012
17 en 18 mei 2012
19 en  20 mei 2012
21 en 22 mei 2012
23 mei 2012
24 en 25 mei 2012
26 mei 2012
27 en 28 mei 2012

Terug
 

14 mei 2012

Allereerst hartelijk dank voor al jullie hartelijke, liefdevolle, mooie berichten in ons gastenboek. Het is ontzettend leuk voor ons om deze berichten hier te kunnen lezen. We kunnen jullie geen berichten terugsturen om jullie te bedanken vandaar dat we het hier even vermelden.

Het was weer een prima nacht. We treffen het wel weer met zo'n lekkere slaper. We zijn zelfs steeds eerder wakker dan Noa en Bruce. Om 06.30 uur horen we Bruce brabbelen. Vandaag gaan we shoppen in shoppingcenter Menlyn, Martie zal ons ophalen om 09.30 uur. We nemen de nodige flesjes, fruithapjes, luiers, billendoeken etc. weer mee om ons de hele dag te kunnen vermaken....

Aangezien Menlyn zo groot is besluiten we met z'n vieren te gaan winkelen en niet samen met de fam. Brouwer. We kijken onze ogen uit, het is een prachtig winkelcentrum. Noa heeft 2 prachtige haarbanden (zo noem je ze niet, maar we kunnen niet op het juiste woord komen) en haarknipjes gekocht. Voor Bruce hebben we Reebok schoenen gekocht, stoer hoor. We moeten op zoek naar een apotheek om siroop te kopen voor Bruce's ontlasting. Herman van Wyk, de apotheker gaat ons helpen en we hebben Lactulose siroop gekregen. De apotheker is erg aardig en geeft ons goed advies. Hij is zelf niet Nederlands (doet zijn naam wel vermoeden), zijn overgrootouders kwamen uit Nederland. Hij wenst ons heel veel geluk met ons vieren.

Rond 12.00 uur komen we bij een leuk eettentje met groot uithangbord "Douwe Egberts koffie". Hier wil Marcel wel wat gaan eten. Bediening is erg vriendelijk en ze willen een tafel voor ons uitzoeken en dan zien we Sander en Tamara zitten, kunnen we gezellig met elkaar gaan eten. Je kunt in Zuid-Afrika heerlijk eten voor weinig geld. Marcel heeft toast met rosbief en bechamelsaus, Noa toast cheese en Mirjam sandwich chicken mayonaise. Je krijgt overal ook nog patat bij. We hebben heerlijk gegeten voor een ongelooflijke schappelijke prijs. Sander en Tamara hebben Martie gebeld om hun eerder op te halen om 12.45 uur, omdat Sterre het winkelen niet zo leuk vindt. Wij zijn nog lang niet uitgekeken en besluiten om om 15.00 uur terug te gaan. Bruce krijgt zijn fruithap en een fles, onder het drinken valt hij al in slaap in de kinderstoel, we zetten hem snel in de buggy, zodat hij lekker kan slapen.

Als Mirjam even met Noa naar toilet gaat (papa mag niet meer mee, in Zuid-Afrika moet de moeder altijd met de dochter mee naar toilet, wel makkelijk voor Marcel.....of lastig voor Mirjam) komen we langs een Crocs winkel, ongelooflijk wat een keuze. Snel terug naar Marcel om straks samen met Bruce even te gaan kijken. Marcel dacht al waar blijven ze toch, toilet bezoek duurt wel erg lang (bestel nog maar een drankje, hij krijgt ook wel veel aandacht, al die vrouwen die op hem afkomen "wat een prachtige zoon", waarop hij steevast antwoordt: "wat wil je met zo'n vader, ook zo'n prachtige kerel"). Bruce slaapt ongeveer 3 kwartier en dan is hij er weer vrolijk bij. In de speelgoedwinkel kopen we nog een paar leuke speeltjes die je aan de buggy vast kunt maken (helaas hebben we gisteren op weg naar de kerk de telefoon verloren die Noa aan Bruce heeft gegeven, zat vast met klitteband, maar niet goed genoeg blijkbaar). Gelukkig vinden we een andere leuke telefoon. Noa heeft een mooie pop uitgezocht van haar centjes die ze mee heeft gekregen vanuit Nederland. Nu kan zij haar baby verzorgen (het is een echt moedertje).

Leuke Crocs gekocht voor Bruce (zijn nog een klein beetje te groot, maar daar groeit hij wel in). Komende zomer zullen ze zeker passen. Nog even snel een paar dingen kopen bij de supermarkt en dan is het alweer bijna 15.00 uur. Martie komt er aangereden als wij buiten staan te wachten. Het was een geslaagde dag, wat Mirjam betreft nog wel een keer voor herhaling vatbaar (nu Marcel nog even zover krijgen....). 

Bruce geven we meteen 10 ml van de lactulose siroop op een eetlepel, hopelijk slaat het snel aan. Aan het eind van de middag gaan we nog even in de tuin bij Sander en Tamara wat drinken, Bruce en Sterre mooi op de dekentjes in het gras. Noa vermaakt zich alweer met Alice. Jammer dat de Zweden donderdag al vertrekken dan is Noa haar vriendinnetje kwijt.

 14 mei 2012, Bruce en Sterre  Noa en Alice (uit Zweden)  gezellige borrel in Pretoria...       

 

Noa en Bruce gaan weer samen in bad, Bruce blijft het prachtig vinden. Hij is een beetje verdrietig als hij er weer uit moet. We eten makkelijk in het appartement geroosterde boterhammen met een heerlijk soepje (zal geen verrassing zijn tomatensoep). Bruce ook maar snel leren eten (hapje voor Bruce...). Net voor het slapen gaan zien we dat Bruce aan het persen is (zou het een poepje zijn??). Snel kijken en ja hoor de lactulose siroop slaat al aan, een prachtige vlaai....(niet echt smakelijk om te lezen wellicht, maar toch wel het vermelden waard). Nu kan Bruce lekker slapen, welterusten en tot morgen maar weer.

 

  14 mei 2012

14 mei 2012

14 mei 2012

14 mei 2012

14 mei 2012 

14 mei 2012, stoere Crocs