Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  04 mei 2012

30 en 31 mei 2007
1 juni 2007
2 en 3 juni 2007
4 en 5 juni 2007
6 en 7 juni 2007
8 en 9 juni 2007
10 en 11 juni 2007
12 en 13 juni 2007
14 juni 2007
15 en 16 juni 2007

 

terug

 

Onze reis naar Noa

 

15 juni/16 juni 2007—terug naar huis

Het zit erop…. De reis waar wij met z’n tweeën zo lang naar uit hebben gekeken is al weer voorbij.

Op vrijdag 15 juni hebben wij in een rustig tempo onze koffers ingepakt. Onze buren van nummer 7 (familie Vuijk) kwamen even gezellig op de koffie en Marcel had zo rond de middag even de tijd om een filmpje te kijken (hij had er 5 meegenomen, maar heeft van 1 film maar een deel gezien…).

Voor het vertrek hebben wij nog (gezellig) met familie Vuijk gegeten bij de pizzeria in het Eastwood shoppingcentre. Om 19.oo uur werden wij door Marti Swart opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Volgens de mannen (Harry en Marcel) was het gelukkig niet “baie drukkies” op de weg van Pretoria naar Johannesburg, dus wij kwamen daar ruim op tijd aan.

Tekstvak: Heerlijk slapen op het vliegveld en in het vliegtuig.

 

 

 

 

 

           
     

De vlucht naar Amsterdam verliep voorspoedig, Noa heeft vrijwel de hele vlucht doorgeslapen (in tegenstelling tot haar mama en papa). Blijkbaar houdt onze dochter wel van vliegen, want in beide vluchten in haar jonge leven (Durban-Johannesburg en Johannesburg-Amsterdam) hebben wij haar niet horen klagen

 

Ontroerend was onze aankomst op Schiphol…. ) Ondanks de aanwezigheid van de familie van Harry, Esther en Michael (zij waren inderdaad met veel meer mensen), vielen onze familie en vrienden duidelijk op met spandoeken e.d. Onvoorstelbaar wat er door je heen gaat is het om door de deuren te komen en je familie en vrienden weer terug te zien, het is met geen woorden te omschrijven.  Iedereen was opgewonden..  We waren zo blij om weer thuis te zijn en Noa aan iedereen te kunnen laten zien.

 
Tekstvak: De aankomst op Schiphol was niet alleen voor ons spannend…....

 

     

 

 

Om ongeveer 13.15 uur kwamen aan bij het restaurant van onze zwager en (schoon)zus in Giethoorn (Vistaria Hubanet), waar wij onder het genot van koffie, gebak en broodjes Noa aan iedereen konden voorstellen. Vanzelfsprekend hadden onze familieleden dit in de puntjes geregeld…. (bedankt hiervoor). Er was een prachtige taart met een foto van ons drieën, super. Er werden gelukwensen door iedereen geschreven op een foto met omkadering. Aan het eind zijn er nog wensen via ballonnen tegelijk de lucht ingegaan. Heel mooi om te zien hoe iedereen meeleeft om voor Noa zo’n mooie ontvangst te organiseren.

 

 

     

 

   

En toen kwamen wij thuis…. Alle buren hadden de straat versierd….. Weer een nieuwe verrassing. Er stond een prachtig vliegtuig in de tuin en een heel mooi aankomst bord voor Noa. Buren, familie en vrienden ook hiervoor “baie kussies” van Noa.

 

 

   

Noa vindt haar nieuwe huis heel mooi, ze wou meteen slapen in haar nieuwe bedje en toen zijn papa en mama ook maar even een uurtje het bed ingedoken. ‘s Avonds slaapt ze ook erg goed van 20.00 uur tot 02.15 en van 02.45 tot 06.30 en van 07.00 tot 09.15. Noa bedankt hiervoor, hebben papa en mama hun slaap ook weer kunnen krijgen na zo’n spannende nacht in het vliegtuig.

Dit was voorlopig ons laatste verslagje, wij zullen vanaf nu zo af en toe de gang van zaken op deze site plaatsen. Wij houden jullie op de hoogte….

Denken jullie nog aan onze 5 25 inzamelingsactie!!