Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  26 mei 2012

Onze reis naar Bruce

 
     
3 en 4 mei 2012
5 en 6 mei 2012
7 mei 2012
8 mei 2012
9 mei 2012
10 mei 2012
11 mei 2012
12 en 13 mei 2012
14 mei 2012
15 mei 2012
16 mei 2012
17 en 18 mei 2012
19 en  20 mei 2012
21 en 22 mei 2012
23 mei 2012
24 en 25 mei 2012
26 mei 2012
27 en 28 mei 2012

Terug
 

17 mei 2012

Vandaag lekker uitgeslapen, Noa en Bruce kwamen rond 07.50 uur nog even bij ons in bed liggen. We doen vanochtend lekker rustig aan. Om 10.00 uur gaan we lekker in het zonnetje buiten zitten. Lizl heeft een gesprek met de Zweden, zij gaan 's middags weer naar huis. Lizl vindt het leuk om Bruce nu te zien. We gaan nog even naar de supermarkt in Eastwood en besluiten in het Venning Park (prachtig aangelegd park) te gaan picknicken met z'n vieren. we halen lekkere croissantjes en 2 warme broodjes met drinkyoghurt. We leggen onze plaid half in de zon half in de schaduw, Noa vindt het ook leuk. We moeten nog een mooie foto van Bruce maken voor het aankomstkaartje, de fotoreportage wordt gestart Bruce vindt het wel grappig en lacht veel. Uiteindelijk zaten er een paar leuke foto's bij....en dan is het weer moeilijk kiezen. Noa wil ook graag op de foto, ze heeft nu van die prachtige haren net een klein fotomodelletje. Ze gaat er ook echt voor zitten.

Bruce gaat 's middags lekker naar bed en slaapt zo'n anderhalf uur. We zitten nog even bij Sander en Tamara in de tuin. Bruce mooi op het dekentje in het gras. Sander en Marcel gaan nog boodschappen halen in Hatfield. Om 16.45 uur gaan we eten bij Eastwood. Het eten is prima, maar we moeten wel erg lang wachten...

             trotse papa met zijn beide kinderen                zus en broer

  zus en broer              always smiling

                                          Bruce in gedachten....

18 mei 2012

We hebben de wekker gezet om 07.15 uur, omdat we naar de Pretoria Zoo gaan. We worden om 09.00 uur door Martie opgehaald. Eerst moeten we nog pasfoto's laten maken van Bruce voor zijn noodpaspoort. Dit valt nog niet mee, Bruce heeft namelijk nooit zijn mond dicht, hij brabbelt en lacht wat af. Uiteindelijk heeft hij nog een klein beetje zijn mond open, maar ze geven aan dat dat wel geaccepteerd zal worden. Je kunt toch ook niet verwachten van een mannetje van net 1 jaar dat hij zijn mond moet dicht doen. Het zal vast goed komen bij de ambassade woensdag en anders moeten we nog maar even blijven in Zuid-Afrika.....

Uiteindelijk zijn we rond 10.30 uur in de dierentuin. Er zijn heel veel schoolreisjes (bussen vol met kleine Zuid-Afrikanen). Het valt wel op dat de kinderen bij de ingang keurig netjes in de rij staan, daar zouden ze in Nederland nog wat van kunnen leren haha. Het is een mooi aangelegde dierentuin heel uitgestrekt. Het gaat prima met de kinderen. Bruce heeft in het busje al geslapen en in de dierentuin slaapt hij in de buggy ook nog ongeveer 3 kwartier. De kinderen van de scholen zijn zo leuk om te zien, ze vinden ons ook een hele attractie. Marcel begint op een gegeven moment te zingen als er een hele groep met kinderen langskomt "If you happy en you know it klep your hands" en alle kinderen doen mee, zo leuk.

 

Je kunt in het park ook een golfkarretje huren, dat vinden de schoolkinderen wel leuk. Ze springen bij een stel op het karretje wat een prachtig gezicht....wat hebben we gelachen de hele kar vol met kinderen (zie foto). Het is vandaag weer een warme dag nog even een lekker ijsje en dan is het rond 15.00 uur weer tijd om richting uitgang te gaan. Martie pikt ons om 15.00 uur weer op.

              "overval" in Pretoria Zoo, wat een pret...                         lekker ijsje in Pretoria Zoo

moeder en dochter, heerlijk in het zonnetje          moeders passen op de kinderen...

Vandaag lekker pasta eten in het huisje. Het laatste stuk van de kaas uit Nederland wordt gebruikt om te raspen en de pasta is heerlijk. Verse sla (we krijgen wel te weinig groente, in Nederland maar weer goed groente eten). Noa en Bruce gaan nog even samen in bad, Bruce heeft nog steeds last van zijn ontlasting. En ja hoor ze zitten gelukkig al even in bad, het is zo ontspannen en daar komen ze weer.....gelukkig is hij dat weer kwijt. Noa vindt Bruce wel een beetje een viespeukje....straks wil ze niet meer met Bruce in bad. Hij kan in ieder geval weer heerlijk slapen.

                                            mama en Bruce in Pretoria Zoo 

 

    beautiful girl with long hair

trotse Noa met lang haar

pretty girl
Schoolkinderen in gelid


Nijlpaarden, iets dichter bij dan in Pilanesberg...

krokodillenleren tasjes...

ook de olifanten iets dichter bij dan in Pilanesberg