Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  04 mei 2012

30 en 31 mei 2007
1 juni 2007
2 en 3 juni 2007
4 en 5 juni 2007
6 en 7 juni 2007
8 en 9 juni 2007
10 en 11 juni 2007
12 en 13 juni 2007
14 juni 2007
15 en 16 juni 2007

 

terug

 

Onze reis naar Noa

 

4 juni 2007-ontmoeting Noa

Het was een nacht met weinig slaap. Wij hebben in de nacht de klokjes rond gekeken. Uiteindelijk was het dan 9.30 uur. Noa werd in een kamer in het guesthouse aan ons overdragen door haar verzorgster uit het kindertehuis. Ze was heel rustig, ze had even kort gehuild maar dat was weer snel over. Het was een bijzonder, emotioneel en gedenkwaardig moment. Na een kwartiertje zijn wij met z’n 3-en naar onze kamer gegaan, waar Noa bij papa (Marcel) op de arm in slaap viel.

Het begin is allemaal wat onwennig: met welk drinkpatroon moeten wij beginnen? waarom huilt ze nu? Met name Noa heeft wat moeite te moeten wennen aan haar nieuwe omgeving. Als ze bij een van ons 2-en op de arm ligt dan wil ze graag slapen, maar in het bedje levert nog problemen. Wij hebben de indruk dat haar darmpjes een beetje van streek zijn, want het zijn één en al boertjes en scheetjes (nu mag het nog..). Maar jullie horen ons niet klagen, vanaf het eerste moment dat wij Noa in onze armen hadden genieten wij met volle teugen. Er zijn ondertussen genoeg foto’s en film gemaakt om straks iedereen hiervan te overtuigen.

 

 

Tekstvak: Hebbes…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Veel liefs en een kusje van Noa..

 

5 juni 2007-the day after

Vandaag stond een gesprek met Mathilda (maatschappelijk werkster) op de planning. Om 10.00 uur hebben wij met haar de rechtbankprocedure en de documenten rond de adoptie van Noa besproken. Noa heeft hier een uur voorbeeldig bijgezeten. Op een gegeven moment had zij haar hele luier vol gepoept, tijd voor een break zal ze wel gedacht hebben. Marcel is ‘s middags enkele boodschappen gaan doen in The Pavilion (groot winkelcentrum in de omgeving). De rest van de dag veel met Noa lopen keuvelen. Wij hebben het idee dat zij al goed aan ons begint te wennen. Ook hebben wij ondertussen in de gaten gekregen dat zij graag veel aandacht wil en overal bij wil zijn (en slapen lijkt niet haar hobby te zijn).

Naschrift: bij thuiskomst in Nederland bleek Noa toch echt wel van slapen te houden.....