Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

 

 

 

 

1e procedure 2e procedure Inzamelingsactie Contact Gastenboek

De procedure
Voorstel Noa
Reis naar Noa
Inzamelingsactie

 

terug

Rechthoekige toelichting: Onze inzamelingsactie heeft € 2.025 opgeleverd en dit bedrag zal op korte termijn worden besteed… Wij wachten nu op afwikkeling van formaliteiten en houden jullie op de hoogte. Iedereen die iets gegeven heeft, van harte bedankt!
 

 

 

 

 

 

INZAMELINGSACTIE

Haven of Love (kindertehuis) en Pregnancy Resource Centre (Moedertehuis)

Zoals jullie in ons verslag van 7 juni 2007 hebben kunnen lezen zijn wij tijdens ons bezoek aan het kindertehuis waar Noa z’n 3 maanden heeft verbleven en het moedertehuis waar de biologische moeder van Noa tot de bevalling van Noa is begeleid tijdens haar zwangerschap onder de indruk geraakt van het werk van beide instellingen. Ons is toen ook duidelijk geworden dat beide instellingen werken met beperkte geldmiddelen. Na ons bezoek hebben wij daarom besloten geld in te gaan zamelen voor beide instellingen.

Het is onze bedoeling dat het ingezamelde geld wordt besteed aan specifieke doelen en wij zullen hiervoor de hulp vragen aan de maatschappelijk werkster (Mathilda) die ons heeft begeleid tijdens ons verblijf in Zuid-Afrika. Hierbij moet bijvoorbeeld worden gedacht aan een wipstoel voor het kindertehuis. Hierover vertelde de verzorgster uit het kindertehuis ons, maar zij vertelde ons ook dat zij hiervoor geen geld had omdat allereerst de noodzakelijke babyspullen als luiers, flessen, etc. gekocht moeten worden. De medewerkster van het moedertehuis vertelde ons dat zij de moeders graag iets wil bieden waar zij later in een werksituatie ook iets aan hebben (bijv. computercursussen). Hiervoor ontbreekt ook hen aan voldoende middelen.

Willen jullie ons meehelpen aan het inzamelen van geld? Wij hebben hiervoor bankrekening 32.20.20.093 (Rabobank Meppel-Steenwijkerland) t.n.v. M. Doeve beschikbaar gesteld. Vermeld bij de overschrijving gift kinder-/moedertehuis Noa”.

Alvast bedankt.