Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  04 mei 2012

 
 
 

 

Voorstel van Bruce

 
Procedure Bruce
Voorstel Bruce
Reis naar Bruce
terug
 
   
     
Wij hebben een broertje en een zoon!!!!

Op 23 april 2012 rond het middaguur hebben wij het langgewenste telefoontje ontvangen. Wij mogen op 7 mei ons broertje en zoon Bruce voor altijd in onze armen sluiten.

Bruce is geboren op 17 april 2011 in Kimberley, Zuid-Afrika. Wij zullen hem in onze armen sluiten op 7 mei 2012 in Upington.

 

Vanzelfsprekend op 23 april 2012 direct de opa's en oma's verrast met dit grandioze nieuws. Dat ook zij al weer een tijd wachtten, bleek wel dat er direct een aantal kado's klaar lagen voor hun kersverse kleinzoon.

 

 
24 april - 28 april 2012

Beiden hadden wij nog wel een aantal drukke bezigheden op ons werk. Veel tijd om overal bij stil te staan was er niet. Wel bleek dat de website niet meer door iedereen te lezen was. Met ondersteuning van een relatie van Marcel was dit probleem snel opgelost en kon iedereen vanaf donderdagavond de website weer gewoon lezen.

Het aanvang van het weekend is gebruikt om leuke kleren voor Bruce aan te schaffen. Inderdaad, alle bewaarde (roze) kleren van Noa zullen hem niet leuk staan... Er zullen dus echt nieuwe kleren voor Bruce moeten komen.

De situatie zoals ten tijde van het voorstel van Noa is (gelukkig) niet te vergelijken. Het maakt het er allemaal wel makkelijker op als je al weet wat er zo allemaal komt kijken voordat je gaat afreizen. Toch bleek het wel weer lastig om terug te gaan naar de periode dat Noa net 1 jaar was. Wat kon zij allemaal wel, wat hadden wij toen allemaal nodig. Nu zullen jullie zien, als wij in Zuid Afrika zijn is alles allemaal net weer anders.....

Wij hebben besloten de oorspronkelijke voornaam van Bruce in stand te houden. Deze naam is namelijk voor iedereen makkelijk uit te spreken en er is geen noodzaak (om toch maar weer een vergelijk met Noa te maken) om deze naam te wijzigen. Wij zijn zeer blij met de naam die hem door zijn biologische moeder is gegeven.

Onze vluchtgegevens zijn trouwens:

3 mei 2012, KL 591, Amsterdam-Johannesburg (10.20 uur vertrek)
27 mei 2012, KL 592 Johannesburg-Amsterdam (aankomst Schiphol 28 mei 10.30 uur)
Tussendoor zullen wij nog een binnenlandse vlucht maken naar Uppington, datum en tijdstippen nog niet bekend.


29 en 30 april 2012

De koffers staan bijna gereed voor vertrek, de tuin is geschoffeld, de laatste nodige boodschappen zijn gedaan.... Kortom, wij staan klaar voor vertrek. Laat de reis maar beginnen, wij worden al een beetje ongeduldig.... Nog steeds teveel dingen te doen, maar ook nog lekker genieten van het mooie Koninginnedag-weer.
 
vlag ZA      box kleertjes Bruce