Adoptieverhaal van

Marcel en Mirjam

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:  26 april 2012

De procedure
Voorstel Noa
Reis naar Noa
Inzamelingsactie

 

terug

 

Voorstel van Noa

 

Op 22 mei 2007 konden wij eindelijk zeggen:

HOERA, een dochter!!!

NOA 

 

22 mei 2007

Om 14.48 uur werd Mirjam op haar werk door Marjolijn gebeld.

Wij hebben een prachtige dochter…………. Zij is 2,5 maand oud (3 maart 2007) en geboren in Durban. Wij zullen waarschijnlijk donderdag 31 mei 2007 vertrekken. Nadere info volgt nog……..

Wij kunnen het op dit moment haast nog niet beseffen.

Op de voorstelfoto kijkt zij al als een vrolijke lieve meid……...

WIJ ZIJN MAMA EN PAPA VAN DEZE SCHAT!!!!!

 

 

 

23 mei 2007, 11.15 uur

Druk bezig met alles te regelen en bevestigen, telefoontjes en e-mails van vrienden en bekenden beantwoorden. Zo’n kleine meid brengt, voordat zij er eindelijk is, toch al wat werk met zich mee (hahaha).

Gisteravond hebben wij besloten om onze dochter de naam NOA te geven. Deze naam is afgeleid van de naam die haar biologische moeder haar heeft gegeven.

Onze vluchtgegevens zijn:

30 mei, KL  591 , Amsterdam-Johannesburg  10.30 uur vertrek
31 mei, SA  555, Johannesburg-Durban 
5 juni, SA  558 , Durban-Johannesburg  
15 juni, KL  592,  Johannesburg-Amsterdam  23.30 vertrek  (aankomst Schiphol 16 juni 10.20 uur)

23-26 mei 2007

De afgelopen dagen in een enorm roes beleefd.  Eindelijk alle nog ontbrekende babyspulletjes kunnen kopen (leuke jurkjes, vrolijke mutsjes, etc.). Het besef dat het eindelijk zover is begint steeds meer te leven. Noa zit al helemaal in ons hart (en in die van  haar opa’s en oma’s, haar ooms en tantes, neefje en nichtjes, onze vrienden/buren en andere bekenden). Het is zelf al zo erg dat wij ‘s ochtends vroeg wakker zijn en niet meer kunnen slapen…..

Leuk om te merken hoeveel mensen er met je meeleven.  Wij willen op deze plaats dan ook iedereen bedanken voor hun leuke reacties, kaarten, cadeau’s etc.

27 –29 mei 2007

Ook deze dagen werden uiteindelijk nog besteed met zaken rond ons vertrek naar Zuid-Afrika: alle koffers inpakken, afscheid nemen van familie en andere bekenden. Op 29 mei 2007 moesten wij voor het afreisgesprek naar Den Haag.  Na een veel te lange file kwamen wij ondanks op tijd vertrekken net op tijd aan bij Wereldkinderen. Allereerst daar onze medereisgenoten Harry en Esther ontmoet (deze kennen wij al via internet……). Vervolgens werden nog bijzonderheden van onze reis doorgenomen. Bij thuiskomst nog even de laatste dingetjes gekocht en op tijd naar bed voor vertrek naar onze dochter……

Ons verhaal gaat verder onder het onderdeel “onze droomreis”